.

Monday, March 10, 2008

75

Πιο κοντά. Απο πάνω είσαι αριστερα. Απο κάτω ειμαι αριστερά. Ψηλαφιζω αυτο ,ξερω οτι δεν γινεται να δω. Αραγε θα ειμαι, θαρρω πως ναι. Αδιακοπες διακοπες. Ισως ενα μουνι, ισως ενα βυζι αριστερό. Απο πάνω ενα δεξί στο ιδιο μεγεθος. Ισως ενα στομα αλλο που ψαχνει οτι χάθηκε. Κατι ευγενικο στην οσμη της ταραχής υπάρχει. Εξερευνω αυτο, ξερω οτι δεν γινεται να δω. Ισως το ακουω. Ισως το ακουμπω. Ισως με εξαπατει η αγανακτηση.
Αδυναμος ανθρωπος ξεγελάει τον δυνατο. Στο σκοτάδι διαπιστώνεις πιο γρήγορα. Κοιτα μπροστα ακομα και οταν δεν οδηγεις. Στο σκοτάδι οταν δεν οδηγείς, ισως καπνιζεις μετά. Καποιος αλλος το κανει για εσενα, αν εσενα σου αρέσει να ντύνεσαι. Ξερω οτι ξερεις μεσα στο μυαλο σου. Συνοδηγος εσυ οπως τιποτα που να ειναι παραδοξο. Στον δρομο ,ο δρομος θα πω πως ειναι ο ιδιος. Στην πορεία το ίδιο. Θα πω πως ειναι πάντα αδειος. Μονο αυτο θα πω και οχι κατι αλλο. Αδειος σαν τις λακουβες που δεν γεμιζουν παντα.
Ισως λιγο η βροχη. Ισως περισσοτερο τα μυτερα παπουτσια, οι ψηλοτακουνες γοβες. Καποιος θα σκεφτει κατι και γι'αυτο. Θα το πει, θα το πει. Υπαρχουν αυτοι που σκεφτομαι, αυτο το ομολογώ. Καθε μερα που ξυπνω υπάρχουν. Αραγε θα ειναι, θαρρω πως ναι. Ειναι, ηρθε η στιγμη να δω. Ειναι , ηρθε η στιγμη θα πω. Ηρθα, δες πως ηρθα. Ποιος εισαι εσυ και εισαι ετσι σκονισμενος; Η σκουπα φιλιπς ρουφαει την σκονη. Απο μακρυα.